Uluslararası Boat Show Fuarı 2015


35.ULUSLARARASI İSTANBUL BOAT SHOW FUARI



Deniz üzerindeki ilk ve tek Boat Show fuarı olan Uluslararası Boat Show fuarı her yıl tüm dünyadan en seçkin denizseverleri tek bir çatı altında toplayan, binlerce sektor profesyonelinin ve nitelikli ziyaretçinin tercihi olan bir organizasyondur. Uluslararası Boat Show fuarını ziyaret ederek denizcilik alanında aradığınız herşeye tek çatı altında kolayca ulaşabilir, iş ilişkileri geliştirmenin yanı sıra, en yeni ürünlerle herkesten once tanışma fırsatını yakalayabilirsiniz. Denizcilik sektörünün tüm alanlarını ve sektörün tüm profesyonellerini bir araya getiren Uluslararası Boat Show fuarı, denizcilik konusundaki en doğru kitle ile iletişime geçme imkanı sunmaktadır.

Deniz üzerindeki ilk ve tek Boat Show fuarı olan Uluslararası Boat Show fuarı her yıl tüm dünyadan en seçkin denizseverleri tek bir çatı altında toplayan, binlerce sektör profesyonelinin ve nitelikli ziyaretçinin tercihi olan bir organizasyondur.
İthalatçılar
İhracatçılar
Toptancılar
Tekne Üreticileri
Tasarımcılar
Mimarlar
Distribütor ve Acentalar
Yat Kaptanları
Genel Ziyaretçi

Bilet Fiyatları ; -Genel Giriş   20.00 TL  , Etkinlik günü Fuar Alanında Bilet Fiyatı 30.00 TL Olacaktır.

06-11 EKİM 2015 - Marinturk Istanbul City Port

Türkiye'de denizde gerçekleşen tek fuar İstanbul Boat Show, 35. yıldönümünde 06-11 Ekim tarihleri arasında Marinturk Istanbul City Port'ta gerçekleşecek!

35 yıldır hep birlikte dümeninde olduğunuz bir fuar hayal edin! Burada kökleri denizin derinliklerine uzanan bir dünyanın kapılarını aralayacaksınız. 35 yıldır sergilenen tekneler hep denizde, yani olması gereken yerde... Denizde gerçekleşen tek fuar unvanına bu şekilde sahip olan etkinlikte, bugün yine "herkese" ait bir fuarda bir araya geleceksiniz.

35. Uluslararası Boat Show, her yıl sürekli büyüyerek Avrupa'nın öncü fuarlarından biri haline geliyor. Bu doğrultuda Uluslararası İstanbul Boat Show, ziyaretçilerine eşi benzeri olmayan tekne ve yatları test etme şansı sunuyor. Bu yıl toplam 150 bin metrekare alanda, dünyanın dört bir yanından yaklaşık 50 bin ziyaretçiyi misafir etmeye hazırlanan 35. Uluslararası İstanbul Boat Show'da 300'den fazla 3 ila 50 metre uzunluğunda mega yat, motorlu yat, yelkenli, tekne ve katamaran görücüye çıkacak.

IFBSO'ya (Uluslararası Boat Show Organizatörleri Federasyonu) Türkiye'den üye olan ilk tekne fuarı olan Boat Show, kendini denizlerdeki biyoçeşitliliğe adayan TURMEPA ile güçlü işbirliği içerisinde...

35. Uluslararası İstanbul Boat Show Fuarı, global ve yerel en iyi markaların tüm yatlarının, motorlu yatlarının, tekne ekipmanlarının ve aksesuarlarının bir arada sergileneceği ve en iyi pazarlama ve satış fırsatlarını doğuracak nitelikte, en iyi ticari platformlardan biri olarak öne çıkıyor.

Teknelerin su üstündeki performansını test sürüşü yaparak yakından tanımak için olağanüstü bir fırsat! 35. Uluslararası Boat Show Fuarı, organizasyon süresince gerçekleştirilecek sayısız etkinlik sayesinde bölgenin en çok konuşulan fuarı olacak!



                                 



Fuar Lansman Tekneleri
35.ULUSLARARASI İSTANBUL BOAT SHOW FUARI LANSMAN TEKNELERİ
 
BOAT SHOW'UN EN PAHALI TEKNESİ
 

86 Yacht | 3,670,000.00 Sterlin
Firma Sunseeker Turkey
 


Uluslararası Istanbul Boat Show’da sergilenecek en pahalı tekne 86 Yacht. Cannes’tan sonra ilk defa Boat Show’da yer alacak. Tarzın ve seçkinliğin baştan çıkarıcı kombinasyonu 86 Yacht, her açıdan beklentileri karşılıyor. Önden arkaya her detay, mükemmel şekilde ele alınmış. İçindeki ana salon; doğal ışık ile dolan yüzeyleri, detayları elde tamamlanmış mobilyaları ve gelişmiş teknolojisi ürünleri ile geniş bir karşılama alanı. Bu olağanüstü tasarım ve işçilik, yat sahibinin özel kamarasının ve misafir kamaralarının mahremiyeti ve lüksü bir arada sunduğu alt güvertede de devam ediyor.  Bu yat, görkemli bir tasarımdan çok daha fazlası. Yaklaşık 30 deniz mili hızı ile konuklar, güverte köprüsünden canlandırıcı bir açık hava seyrini deneyimleyebilir ve hem ön hem arkada yer alan oturma alanlarında göz alıcı manzaranın keyfine varabilir. Geleceğin mükemmeli. Günümüzün klasiği.
 
İLK DEFA TÜRKİYE'DE BOAT SHOW'DA LANSMANI YAPILACAK,MARKA DA İLK DEFA TÜRKİYE'DE...

Solaris 58' | 952.000 Euro
Firma Cantiere Se.Ri.Gi. Di Aquileia Srl.


 
Kişiye özel haute couture yat imalatı yapan Saygın İtalyan tersanesi Cantiere Se.Ri.Gi. Di Aquileia Srl. tarafından üretilen, Arjantinli designer Soto Acebal’in tasarladığı  gözalıcı performans gezi yelkenlisi… Semi custom olarak sipariş üstüne imal edilen Solaris 58 in yıllık imalat adedi 6 /7. Sağlamlığı, denizciliği, performansı ve Kullanım kolaylığı özellikleriyle Öne çıkan Solaris 58 lerin ortak özelliği tek kişinin kumanda edebilmesi..Teknenin her noktasında üstün işçilik kalitesini görebilmeniz mümkün..
Gercekten basdöndürücü özel bir yelkenli…
 
Solaris 58’i ilk defa Türkiye’de sergileyecek olan firma, Türkiye pazarına da ilk defa Uluslararası Istanbul Boat Show’la giriyor., 50' ve 80' arası özel ve yarı özel üretim yatlarda dünyada lider konumda. Solaris'in tarihi ve geleneksel kalitesi, yapım açısından nadir bir kalite ve denizde davranış açısından Soto Acebal tekne serilerinin olağanüstü özellikleri ile ortaya konmuş. İdeal dengeyi korumak için tüm değişken ağırlıkların geminin tam ortasına dağıtılmasına özellikle dikkat edilmiş. Son yıllarda Solaris teknelerinin tipik yüksek "omurga"sı, arka bölümlerin şekline daha fazla yuvarlaklık katmak ve sonuç olarak da sürüklenmeyi azaltmak için tasarlanmış. Bu tasarıma, seyir sırasında daha iyi dalga penetrasyonu ve daha az baş-kıç hareketi gibi bir dizi avantaj sağlamak için nispeten ters bir pruva dâhil edilmiş. Yelken halatları ve ıskotaları, tek kişiyken bile kolay kontrol için dümenin yakınındaki güverte köprüsüne doğru yönlendirilmiş. Müşteri ihtiyaçlarına uygun olarak farklı iç döşeme seçenekleri var. Farklı olan bir özelliği ise yardımcı yan botun kolay kontrol edilmesi için dik ırgat tarafından desteklenen, tamamen su geçirmez olan ve dış motoru çıkarma ihtiyacı olmadan uzunlamasına erişilebilen yan bot garajı.
 
TÜRKİYE LANSMANI İLE ULUSLARARASI İSTANBUL BOAT SHOW'DA.

Jeanneau 54 | 335.600 Euro
Firma Top Leisure – Jeanneau
 


Jeanneau 54'ün Türkiye Lansmanı Uluslararası Istanbul Boat Show’da yapılacak. Cannes Boat Show’dan sonra Türkiye’de ilk kez sergilenecek Jeanneau 54'ün her noktası, sınıfındaki tüm diğer yatlardan daha fazla sizin yaşam tarzınıza uyacak şekilde sıfırdan tasarlandı. Akıllı VIP iç dekorasyondan ferah dümen odasına, yardımcı yan botun kolay ve dikkat çekmeyen yönetimine ve yenilikçi arka terasa kadar boydan boya, daha önce görülmemiş çözümler ile dolduruldu. Her detay ve işlev, gemideki hayatı ve seyir deneyimini güzelleştirmek için şekillendirildi. Jeanneau 54, keskin omurgalı teknesi ve şık güverte profili denize elverişli bir tutuş ve zamansız bir görünüm sunan Philppe Briand'ın ve her ergonomik detaya titiz yaklaşımı ve yüksek kalite materyal seçimi süper yat görünümünü ve hissini güçlendiren Andrew Winch'in yakın iş birliğinden doğdu.
 
TÜRKİYE LANSMANI İLE ULUSLARARASI İSTANBUL BOAT SHOW'DA

Bavaria Sport 330 Open | 117.500 Euro
Firma Franken Meer – Bavaria
 

Boat Show ziyaretçilerinin çok yakından takip ettikleri Franken Meer – Bavaria da, Bavaria Sport 330 modeli ile Cannes Boat Show’dan sonra ilk kez Boat Show’da olacak. Güneş ve denizin tadını çıkarmak isteyenlerin tercihi olacak Sport 330 Open’ın lansmanı, Uluslararası Istanbul Boat Show’da yapılacak. Geniş, akıllıca düzenlenmiş dümen odası sayesinde yeni Sport 330 Open, denizde güneşli bir günün keyfini yaşamak için mükemmel bir motorlu yattır. Sadece avadanlık dolabında radarlar veya antenler için alana sahip olmakla kalmaz, bimini de biraz gölge gerektiğinde uzatılabilir. Alt güvertede daha fazla alan da daha fazla konfor demektir ki Sport 330 Open 'daki konfor gerçekten benzersizdir.
 
TÜRKİYE'DE İLK KEZ LANSMANI YAPILACAK.

Delphia Escape 1080s | 138.000 Euro
Firma Vira Yatçılık
 


Delphia Yachts’ın Türkiye distribütörü Vira Yatçılık, Dünyayı Lounge Boat anlayışıyla tanıştıran Delphia'nın yeni modeli Delphia Escape 1080s  modelinin lansmanını Boat Show’da gerçekleştirecek. Delphia Escape 1080s, 180 HP gücünde motoru, B sınıfı gövdesi, açık kokpiti ve geniş oturma grubu ile yatçılar için yeni ufuklar açacak.
 
Yeni Soley; işlevsellik ve estetik arasındaki mükemmel uyumu temsil etmektedir. Diğer Escape modelleri gibi maliyet, fayda ve performans denklemini oluşturarak sahibine ayrıcalık katan Soley; en talepkar yatçıların beklentilerini karşılamak için yaratılmıştır.
 
Açık güvertesi, yeni geniş kıç oturma ve güneşlenme alanları ile misafirlerini en iyi şekilde ağırlayan Soley; dev salonu, kullanışlı mutfağı, ferah kabinleri ve banyosu ile kendisinden feet'lerce büyük yatları kıskandırıyor. 115 ve 180 HP'lik iki motor seçeneği, B sınıfı gövdesi, özel kıç oturma grubu ve uzun kıç platformu ile; dış alanlarında da iddialı olan Escape 1080 Soley aynı zamanda "Avrupa Yılın Teknesi Ödülü"ne deplasman kategorisinde aday gösterilerek başarısını taçlandırdı.
 
BOAT SHOW'A KATILACAK EN UZUN TEKNE

Nimir | Fiyat 3,5 Milyon USD
Firma Ege Yatçılık


 
28 metre boyundaki ve 7 metre enindeki Nimir, Boat Show’a katılan en uzun tekne olma özelliğine sahip. Seyir konforu, yakıt performansı ve net çizgileriyle ön plana çıkan Nimir, 6 – 11 Ekim tarihleri arasında Uluslararası Istanbul Boat Show’da görücüye çıkacak. Ekim ayında ilk kez Boat Show’da sergilenecek. Sac gövdeye sahip yatta biri ana güvertede diğeri üst güvertede olmak üzere 2 master kabin bulunuyor.2 vip ve 2 çift yataklı kabinin de alt güvertede konumlandırıldığı  yat, aynı anda 12 misafirin rahatlıkla yaşayacağı ferahlıkta iç ve dış mekanlara sahip.
 
Güçlü ve net çizgilere sahip Nimir’de yarı klasik mobilyalar ve mobilya detayları yer alıyor. Tüm misafirlere hizmet verebilecek kapasitede pişirme, servis ve depolama alanına sahip mutfağı, ana güvertede konumlandırılmış durumda. Kıçtaki yüzme platformu üzerinde bir transformer, OPACMARE elektro hidrolik paserella ve üst güvertede OPACMARE bot vinci mevcut. 2 adet YANMAR 700 HP 2200 rpm ana makine, 2 adet 28 kW KOHLER jeneratörün bulunduğu makina dairesi çok daha büyük yatlarda görmeye alışkın olduğumuz ferahlıkta ve düzende. TEKNE 17 bin litre mazot tankı kapasiyesi ve 5200 lt su tankı kapasitesi ile ikmalsiz olarak, aralıksız uzun seyirleri  mümkün kılıyor. Teknede 50 HP Yamaha motor ve GRAND marka 4.20M fiber tabanlı şişme servis botu bulunmakta.
 

Manhattan 55  | 945,000.00 Sterlin
Firma Sunseeker Turkey



Boat Show’da lansmanı yapılacak Manhattan 55, şık, çok yönlü ve konforlu ve bir Sunseeker'ın tüm özelliklerine sahiptir. En kaliteli malzemeler ve modern teknolojilerle donatılan, pratik olduğu kadar seçkin bir tarza da sahip ana salonu ve misafir kamaraları ustalıkla tasarlanmıştır. Kısa veya uzun seyahatler için seyir halindeyken bu olağanüstü motorlu yatta altı misafir ağırlayabilir ve konforlu tasarımın keyfini çıkarabilirsiniz. Sıradanlıktan kurtulmak isteyenler için ideal olan geniş, aile boyu ana kumanda yeri sayesinde açık havada seyretmenin tadını yaşayın.
 

Monte Carlo 6
Firma Tezmarin


 
Monte Carlo Yachts ile Monte Carlo serilerinin buluşma noktası olan Monte Carlo 6, süperyat tarzını daha küçük boylara taşımak hedefinin vücut bulmuş hali. Dünya prömiyeri Ocak 2015 Dusseldorf fuarında yapılan Monte Carlo 6, Türkiye ‘de ilk defa İstanbul Boat Show – Tezmarin standında ziyaretçilerin beğenisine sunulacak.
 
Farklı bodoslama tasarımıyla Monte Carlo serisinin en ‘büyük ve süper’i olan Monte Carlo 6 teknenin tüm enini kaplayan ana kamarası, baş taraftaki geniş VIP kamarası ve çift kişilik bir misafir kamarasıyla konuklarını ağırlıyor. Motor dairesinin arkasındaki kaptan kamarası, ayrı girişiyle mahremiyet sağlıyor. Karbon T-top ile korunan flybridge ve geniş güneşlenme platformunun yanı sıra 10 kişilik salonunda da ferah bir atmosfer yaratılmış. 18,25 metrelik tekne hem dışarıda hem içeride sunduğu cömert yaşam alanlarıyla göz dolduruyor.
 
Monte Carlo 6 ’nın yarattığı heyecan dalgası daha geçmemişken aynı gövdenin spor modelinin de çizim masamızda yerini aldığını müjdeleyelim. Monte Carlo 6S ’in de kız kardeşleri gibi spot ışıklarını seveceğinizden şüpheniz olmasın.