Su ve Atıksu Arıtma Teknolojileri Fuarı ve Konferansı





50 milyar dolarlık su sektörünün ilk ve tek ihtisas fuarı "IWE - Istanbul Water Expo - Su ve Atıksu Arıtma Teknolojileri Fuarı ve Konferansı" Eylül ayında İFM’de düzenlenecek.

10.000 m2 alanda yaklaşık 150 firma ve markanın katılımı ile 03 – 05 Eylül 2015 tarihleri arasında düzenlenecek IWE Istanbul Water Expo, Türkiye ve Dünya’dan tüm sektör temsilcilerini bir araya getirecek.

ITE Turkey bünyesinde yer alan E Uluslararası Fuarcılık (EUF) tarafından bu yıl ilki düzenlenecek olan, IWE Istanbul Water Expo – Su ve Atıksu Arıtma Teknolojileri Fuarı ve Konferansı, su ve atıksu teknolojileri sektörünün ilk ve tek ihtisas fuarı olarak 03 – 05 Eylül 2015 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek.

Su kaynaklarının sürdürülebilir bir şekilde kullanılması, su tasarrufunun sağlanması, atıksuların arıtımı ve geri dönüşümü ile ilgili son teknoloji ve gelişmeleri, yurtiçi ve yurtdışından temsilcileri bir araya getirecek olan fuar, T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, T.C. Orman ve Su İşleri Bakanlığı, Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi, İller Bankası, Türkiye Belediyeler Birliği ve İzmir Ticaret Odası tarafından destekleniyor.