Yalova Gayrimenkul Fuarı..


Yalova Gayrimenkul Fuarı ve Arap - Türk Zirvesi 14 – 16 Ağustos 2015 tarihleri arasında Yalova Cumhuriyet Meydanı Fuar Alanı'nda gerçekleşecek.



Uluslararası satış odaklı Türkiye’nin en büyük fuar organizasyonunu düzenleyen Jnr fuar, Ttr şirketler grubu ile Yalova’da ortak proje gerçekleştiriyor.


Yalova’nın yatırımcı için avantajları ve öne çıkan yatırımlar neler?

* Yalova hem yeşiliyle, hem kaplıcalarıyla ünlü olup bir oksijen deposudur.

* Ulaşım derdi olmayan şehirden Körfez Geçiş Köprüsü bittiğinde Sabiha Gökçen Havaalanı’na 16 dakikada gidilebilecek.

* Kongre ve fuar merkezi yatırımları gerçekleşirken otel inşaatları da hız kazanacak.

* İstanbul-Bursa-İzmir otoyolu bitince Yalova’nın ortasından geçen yol bypass olacak. Bolu’da kent dışı otoban tesisi olarak kurulan Highway Outlet AVM’nin bir benzeri inşa edilecek.

* Kente ayrıca kalıp imalatı, gemi, taşıt araçları yan sanayi, akrilik bazlı elyaf ve kompozit ürünler ileri teknolojik malzemeler ile çiçekçilik tarımına dayalı ihtisas OSB kurulacak.


15 BİN TURİST ZİYARETÇİ HEDEFLENİYOR

Fuara 15 bin turist ziyaretçi beklediklerini ve Yalova'nın çok cazip bir nokta olarak görüldüğünü söyleyen Tatar, “Düzenlenecek olan fuara 3 günde 15 bin yerli ve yabancı şehir dışından katılımcı bekliyoruz. Aynı tarihlerde zaten Yalova’nın mevcut turist sayısı ile beraber Türkiye’de ses getirecek bir çalışma olacak. Bu doğrultuda Yalovamızın markasını kalitesini tanıtımını en iyi şekilde yapmış olacağız. Fuara katılımcı ülkelerin konsoloslukları ataşeleri ve elçileri davet edildi. Bir çok sürpriz ismin katılacağı fuardaki tek hedefimiz, modernleşen ve gittikçe büyüyen şehrimize doğru yatırımcıları çekmek. Önümüzdeki günlerde yapacağımız basın toplantısı ile tüm hemşehrilerimize projenin tüm detayları ve sürprizlerini paylaşacağız" diye konuştu.

“Fuarda kimler yer alacak”

Yalova’nın gayrimenkul sektöründe deneyimli, başarılı iş adamları projelerini sergileyecek ve fuara katılacak 15 bin turistte  çalışmalarını pazarlama imkanı bulacaklar.

Fuar başkanı Emre Tatar;“Düzenlenecek olan gayrimenkul fuarı katılımlarının ilk önceliğinin  Yalova’lı firmaların olması bizim için önemli, projeye İstanbul,Kocaeli ,Sapanca, Bursa gibi il ve ilçelerden talep formları almaya başladık, ama biz diyoruz ki madem bu büyük organizasyon Yalova’da gerçekleşiyor, öncelik buradaki firmaların olması, bizim için bu önemli bir unsur.  Hedefimiz Yalova’daki proje üreten inşaat şirketlerinin de projelerinin tanıtım ve satışlarının yapılabilmesi için iyi bir olanak sağlamaktır” dedi.