Çin Uluslararası Kumaş Fuarı




  


CHINA HOMELIFE TURKEY

Çin Uluslararası Kumaş Fuarı

03-06 Haziran 2015





CNR Expo Yeşilköy İstanbul’da düzenlenecek olan China Homelife fuarı 4 gün süresince  tekstil, hazır giyim, kumaş, dekoratif kumaş, ev tekstili, inşaat malzemeleri, ev gereçleri, elektrikli ev aletleri, mobilya, aydınlatma ürünleri,inşaat malzemeleri, hediyelik eşya, mutfak ve banyo armatürleri başta olmak üzere pek çok ürünün yer alacağı katılımcı profiline ev sahipliği yapacak.

Bugün Çin, başka hiçbir ülkenin sunamadığını sunmakta ve alıcıların olanakları ve ihtiyaçlarına göre ihracat yapmaktadır. China Homelife fuarı uzakdoğu potansiyelinden faydalanmak isteyen ​​girişimciler için önemli bir fırsattır.
China Homelife  fuarı 2009’dan bugüne kadar Brezilya, Dubai, Hindistan ,Mısır, Polonya, ve Ürdün’de Meorient Uluslararası Fuarcılık tarafından düzenlenen dünya çapında Homelife fuar serisinin Türkiye ayağıdır.
Türkiye ve Tüm Avrasya bölgesinden 10,000'in üzerinde profesyonel ziyaretçinin 600'ü aşkın firma ile aynı platformda buluşacağı China Homelife fuarıda; kontrolünden geçirilmiş, yüksek kaliteli yüzlerce seçkin marka sergilenecektir.
Anadolu VIP Heyetleri

Anadolu firmaların sahipleri, yönetim kurulu başkanları ve genel müdürleri İstanbul'da ağırlanmakta ve fuarı ziyaret etmeleri sağlanmaktadır. Anadolu VIP Projesi dâhilinde Adana,Ankara, Bursa, Denizli, Konya, Kayseri, Antalya, Eskişehir, İzmir, Gaziantep, İzmit ve Tekirdağ/Çorlu'dan 550 üst düzey yönetici fuarda ağırlanacaktır.